De Dany Foundation wil ook dit jaar weer een kerstactie houden voor de patiënten in Lissabon. Vorig jaar is mede op ons initiatief het eerste kerstdiner gehouden voor zieke pensionbewoners en dat was een groot succes. Vooral tijdens de feestdagen voelen veel patiënten zich eenzaam. Een gezellige bijeenkomst met lekker eten en muziek helpt hen weer positief te blijven. Wij willen de pensionbewoners ook blij maken door hen kado’s en gebruiksgoederen te schenken.

Op dit moment zijn wij druk bezig in binnen- en buitenland inzamelacties te organiseren. In Haarlem zullen wij binnenkort deelnemen aan een braderie. En enkele Haarlemse winkeliers zijn al zo vriendelijk geweest om een collectebus van de Dany Foundation op hun toonbank te plaatsen.

Ook U kunt meehelpen om de Kaapverdiaanse patiënten in Portugal een vrolijke kerst te bezorgen! U kunt een bedrag storten op ons rekeningnummer 5185695 t.n.v. Stichting Dany Foundation, met vermelding Kerstactie 2007. U kunt online doneren via Paypal (zie hierboven). Tot slot kunt u er ook voor kiezen om ons kado’s of goederen toe te sturen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon (zie Contact).

Archief/Archive/Arquivo/Archives
Sponsors & Partners