De Dany Foundation zet zich in voor Kaapverdiaanse patiënten die behandeld worden in Portugal wegens gebrekkige voorzieningen in hun eigen land.  Ze leven daar vaak een eenzaam en ellendig bestaan en zijn gehuisvest in armoedige pensions. De Dany Foundation wil er alles aan doen om hun leefomstandigheden te verbeteren.

De Dany Foundation zet zich tevens in voor de verlichting van de problemen van kansarme mensen in Kaapverdië, op het gebied van medische zorg, onderwijs en alles wat in verband staat met de oorzaken van armoede in Kaapverdië.

Om onze activiteiten voort te zetten zijn wij afhankelijk van uw steun!  Wij zijn er zeer op gebrand om onze uitgaven en inkomsten zo transparant mogelijk te houden. Via onze website zal altijd een actueel overzicht beschikbaar zijn van onze laatste activiteiten. Indien gewenst kunt u een nieuwsbrief ontvangen met gedetailleerde informatie over onze activiteiten en de financiering daarvan. Zodat u er zeker van kan zijn dat uw gift op een verantwoordde en effectieve manier wordt ingezet.

Hoe kunt U ons helpen?

Eenmalige bijdrage

U kunt via uw bankrekening een bedrag laten bijschrijven op ons rekening t.n.v. Stichting Dany Foundation, gevestigd te Haarlem.

IBAN: NL67INGB0005185695

BIC: INGBNL2A

Vast Donateurschap

Voor een duurzame ondersteuning van onze werkzaamheden kunt u zich bij ons aanmelden als vaste donateur. U ontvangt dan per e-mail of per post een regelmatig te verschijnen nieuwsbrief. Vast donateur kunt u worden vanaf € 5,- per maand. Geef u bank opdracht om maandelijks een vast bedrag over te schrijven o.v.v. “donateur” naar IBAN: NL67INGB0005185695  t.n.v. Stichting Dany Foundation, gevestigd te Haarlem. U kunt deze automatische betalingen uiteraard op elk moment stop zetten. Neem contact met ons op over de verzending van de nieuwsbrieven.

Schenken van goederen

U kunt ons ook op niet-financiële wijze ondersteunen. Wij proberen een aantal malen per jaar allerlei spullen te versturen naar Portugal om het verblijf van de patiënten daar zoveel mogelijk te veraangenamen. Ook sturen wij regelmatig goederen naar Kaapverdië.

U kunt ons hierin ondersteunen door ons uw gebruikte beddegoed, 2e hands kleding, speelgoed, mobieltjes , pc’s/laptops enz. te schenken. Kortom alles wat u kunt missen om onze doelgroepen een beetje extra comfort te geven.

Wij hebben echter een beperkte capaciteit om goederen te verzenden. Neemt u dus s.v.p. van tevoren contact met ons op zodat overlegd kan worden over de mogelijkheden.

Vrijwilligerswerk

U kunt ons al heel goed helpen door de werkzaamheden van de Dany Foundation onder de aandacht te brengen bij uw vrienden, collega’s en familie.  U kunt een verdere bijdrage leveren door ons te assisteren bij het organiseren van een inzamelactie of een benefiet optreden. Heeft uzelf een goed idee hoe u de Dany Foundation kunt steunen? Neem dan contact met ons op.

Sponsorschap

Wij zijn uiteraard ook heel blij met bijdrages uit het bedrijfsleven. Uw bedrijf kan ervoor kiezen om ons financieel te ondersteunen. Dit kan eenmalig of op een regelmatige basis gebeuren. Hulp in natura wordt ook zeer gewaardeerd zoals het ter beschikking stellen van afgedankte of overtollige goederen. Het leveren van diensten (e.v.t. tegen kostprijs). Of het gelegenheid geven voor onze collecte acties. Wij zullen elke bijdrage op onze website vermelden en indien gewenst kunnen er ook bedrijfslogo’s en links naar de bedrijfswebsite worden opgenomen. Neem voor verdere details contact met ons op.

Archief/Archive/Arquivo/Archives
Sponsors & Partners