Op uitnodiging van de vereniging “Grupo Amizade Caboverdiana” heeft Grace Beatriz namens de Dany Foundation een lezing gegeven in Luxemburg over de benarde situatie van de geëvacueerde patiënten in Portugal. De lezing vond plaats op 16 maart 2014 tijdens het z.g. Festival des migrations, des cultures et de la citoyenne link

De lezing door Grace Beatriz bracht veel teweeg onder de aanwezigen, die geschokt reageerden op de penibele levenssituatie van de Kaapverdiaanse patiënten in Portugal. Hieronder 2 krantartikelen die verschenen zijn over de lezing.

Doentes cabo-verdianos evacuados para Portugal vivem em “condições desumanas”

link

DIREITOS HUMANOS: Escritora Grace Beatriz denuncia “condições desumanas” dos doentes evacuados para Portugal

link

Archief/Archive/Arquivo/Archives
Sponsors & Partners